PERSPECTIVE ȘI BUGET ADRA 2017

PERSPECTIVE ȘI BUGET ADRA 2017

Sigla ADRA Romania - vertical STANDARD 100 mareLuni, 21 Noiembrie 2016, la Institutul Teologic Adventist din Cernica Ilfov, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Agenţiei Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România, în vederea evaluării activității organizației pentru anul în curs și a aprobării bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2017.

În cadrul întâlnirii, s-au validat deciziile Consiliului Director, proiectele ADRA 2016 – 2017 și profilul responsabilului cu binefacerea ADRA la nivelul comunității locale.

”Și în ocazia aceasta, am fost interesați ca dimensiunea socială să se dezvolte în România și nu numai. Știm că de multe ori lucrul acesta implică nu numai previziuni, dar și o execuție bugetară responsabilă. Am văzut că cea mai bună dovadă a speranţei nu este doar mâna îndreptată spre cer, ci și mâna așezată pe umărul celuilalt. ADRA îți oferă ocazia de a fi o binecuvântare pentru alții. Aici este locul în care se formează caractere și în care suntem chemați toți” a declarat Pastorul Eduard Călugăru, Trezorierul Bisericii Adventiste din România.

Targu Mures 5”Privind înainte ne dăm seama de faptul că anul următor ne așteaptă cu provocările lui. Însă lucrul aceasta nu ne înspăimântă, ci ne dă imboldul de a merge mai departe, mai încrezători în implementarea tuturor proiectelor. Echipa ADRA România își dorește ca previziunile bugetare pentru anul următor să fie depășite. Știm că nu este ușor, însă știm că ADRA România are o mulțime de sponsori, parteneri și voluntari care fac ca lucrul acesta să devină o realitate. Sunt atâția beneficiari care deja ne așteaptă. Vă mulțumim pentru susținerea trecută, prezentă și viitoare!” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.

Tabara Vis de copil activitati 1Proiectele ADRA România pentru anii 2016 – 2017 se încadrează în cele 5 direcții de acțiune ale Agenției: Dezvoltarea economică, Educația și sănătatea de bază, Lupta împotriva violenței în familie, Asistarea victimelor dezastrelor naturale și Asistarea categoriilor sociale defavorizate. Dintre toate proiectele desfășurate, proiectul ADRA ”Vreau la școală!” se remarcă cu o creștere semnificativă a numărului de beneficiari de la un an la altul. În anul școlar în curs, un număr de 460 de copii cu rezultate remarcabile la învățătură au fost incluși și vor fi susținuți prin acest proiect.

IMG_4683 (2)”ADRA România are o expertiză unică în realizarea de proiecte umanitare. Pentru ca, la nivel local, comunitățile să beneficieze de cunoștințele și expertiza ADRA, cooperarea strânsă prin parteneriate este încurajată în programele de strângere de fonduri și voluntariat. Scopul acestui demers presupune organizarea, întărirea și dezvoltarea la nivel local a unor responsabili dedicați, implicarea a cât mai multe persoane din zonă în vederea susținerii semenilor, indiferent de confesiunea religioasă, administrarea mai eficientă a resurselor umane, materiale și financiare și conștientizarea a cât mai multe persoane de la nivelul local în vederea implicării în proiecte de binefacere” a declarat Dr. Adrian Dragomir, membru BOARD ADRA România.

De peste 25 de ani, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populaţie. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane.

 ADRA România

Social

Articole Recomandate